3

Saskia in ’t Veld

Eigenaar B&B Woldstee
Secretaris alias organisatiewonder

Persoonlijk
Ik help en begeleid anderen graag. Van nature zijn de competenties “plannen en organiseren” bij mij aangevinkt. Ik heb het vermogen om mensen te accepteren zoals ze zijn. Ik oordeel niet snel en geef iedereen de ruimte.

Ondernemerschap hoort bij deze tijd. Zelfs aan werknemers worden ondernemende vaardigheden gevraagd. En er zijn nu niet voor niets veel ondernemers en zzp’ers. Het hoort bij de veranderende organisatie van de bestaande structuren. Wie er bewust mee bezig is, weet dat een nieuw ondernemerschap nodig is. Niet meer alleen winst ten koste van, maar waarde-creatie op alle vlakken.
Al meer dan 20 jaar ben ik ondernemer en graag deel ik mijn kennis en ervaring met andere ondernemers, zodat zij succesvol kunnen zijn/worden. Want de wereld heeft ze nodig.

Ervaring

Sinds 1996 ben ik werkzaam als zelfstandige dienstverlener. Ik ben in Utrecht begonnen met een secretariaatsbureau dat ondersteunende diensten verleende, zoals telefoon- en secretariaatsservice. Dit bedrijf heb ik eind 2001 overgedragen toen ik naar Groningen verhuisde.

Vanuit Groningen ben ik in het Noorden van het land werkzaam geweest als professional organizer op de zakelijke markt: ik trainde groepen en coachte werknemers en ondernemers op het gebied van werk(plek)organisatie, administratie, archiveren, timemanagement, etc.

In 2008 ben ik Bed & Breakfast Woldstee gestart. En dat is vanaf het begin zo succesvol dat ik sinds 2010 het organisatie- en advieswerk daarnaast ben gaan doen, parttime.

Opleiding

HEAO Management, Economie & Recht
NLP Practitioner
Professional Organizer
Opleiding tot trainer