3

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een term die veel gebruikt wordt. Maar iedereen verstaat iets anders over leiderschap. Tijdens de opleiding in het nieuwe ondernemen maken wij je bewust. Er komen veel vragen aan bod die jou helpen om jezelf te ontdekken. Zodat jij aan de slag kunt met je persoonlijke ontwikkeling.

Leef je in contact met het hoogste goed van mens-zijn, dan gaan nieuwe wetten gelden: de wetten van de ziel. Je leert zielskwaliteiten in je leven te integreren, zoals vreugde en overvloed, liefde en mededogen, harmonie en vrede.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de opleiding gaan wij naar de diepere lagen. Alleen op deze manier ga je voelen wat er kan gebeuren als jij bewust gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Als je reist naar je authentieke kern, ga je terug naar je oorsprong, naar je wortels. Je ontdekt wat aangeleerd is, je erkent het zwart en het wit in jezelf, waardoor er een keus mogelijk is. Dat betekent jezelf herzien en een nieuwe visie, je vindt jezelf opnieuw uit. Je kiest voor vrij en authentiek leven in respect voor je omgeving.

Persoonlijk leiderschap

Leiderschap

Jij gaat werken aan persoonlijk leiderschap. Je leert te spelen met je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, je kent je plek in horizontaal en verticaal samenspel. Je aanvaard wat was en staat open voor wat komt, en je ankert je in diep vertrouwen. Je leert jezelf met lef en vertrouwen te sturen in elk vaarwater. Jouw herboren identiteit komt helemaal uit de verf in expressie tot je omgeving en je trekt moeiteloos jouw droomklanten aan.

Is je interesse gewerkt? Ben je klaar om de ondernemer opleiding te volgen? Klik dan voor meer informatie op -> Alle info opleiding of schrijf je hieronder in voor de opleiding.