3

Opleiding voor ondernemers

Er is nu een opleiding voor ondernemers. In deze opleiding gaan we als een ware alchemist op zoek naar jouw kern en brengen we de magie van jouw unieke ondernemers-missie tot gouden wasdom. Zo kun jij genieten van jouw ondernemerschap. De opleiding voor ondernemers wordt gegeven door ervaren vakmensen in uiteenlopende branches. Alle docenten hebben dag in dag uit te maken met uitdagingen dat het ondernemen met zich meebrengt. Ben jij de volgende die deze ondernemer opleiding gaat volgen? Meld je dan hier aan.
Opleiding voor ondernemers

Opleiding ondernemer: ‘Het Nieuwe Ondernemen’

De ondernemer opleiding wijst kersverse, en ondernemers die al een tijdje meedraaien, de weg naar zichzelf in combinatie met ‘het nieuwe ondernemen‘. Die weg naar de verandering, dat ben jij. Jij bent het nieuwe ondernemen. Transformeer jouw bedrijf en ontwikkel nieuwe concepten die passen in de betekeniseconomie die nu gaande is.
Met deze andere manier van kijken, ervaren en bewegen ben jij de magische katalysator voor het gloedvolle ondernemen. Je bent de brug tussen het stroperige oude en het toegankelijke nieuwe. Er ligt een glinsterende toekomst voor je bedrijf open die je zelf met passie en uniekheid inkleurt.

Dé opleiding ondernemen

De opleiding ondernemen zorgt er voor dat jij een magische ontdekkingsreis gaat maken. Tijdens de opleiding ga jij een transformatie maken van idee naar succes. Je gaat je als mens en ondernemer ontwikkelen. Net zoals in het ondernemerschap mag je doen wat jij het liefste doet en zo kun jij betekenis geven aan jouw bedrijf.

Opleiding ondernemer

Dit wordt bereikt door het nemen van 7 stappen in 7 lesdagen. Hierna kun je nog een stap verder gaan en de keuzemodules volgen, die je helpen om je nieuwe identiteit te vertalen naar een website die voor je werkt. Met deze opleiding voor ondernemers leer je succesvol te kunnen zijn in het door jezelf gevormde ‘nieuwe ondernemen’.

Volg deze ondernemer opleiding

Is je interesse gewerkt? Ben je klaar om deze ondernemer opleiding te volgen? Klik dan voor meer informatie op -> Alle info opleiding of schrijf je hieronder in voor de opleiding.