Keuzemodule Intuïtief ondernemen: Door de ogen van Einstein op 8/6

Het enige echt waardevolle is intuïtie

Hoe inspirerend is deze wijze quote van Albert Einstein bij intuïtief ondernemen? Als je onderneemt ben je continu met je bedrijf in beweging en maak je (nieuwe) keuzes. het ene moment gaat dat makkelijker dan het andere. Er komt een idee in je op en dan komt je twijfel om de hoek kijken. Is dit wijs? Zie ik iets over het hoofd? Zit hier iemand op te wachten? Waar je eerst heel blij en enthousiast over werd, voel je ineens onzekerheid. Dat hoeft niet erg te zijn. Een goede beslissing is van meerdere kanten onderzocht. Het wordt lastiger als je te veel gaat nadenken, rondjes in je hoofd blijft draaien en uiteindelijk gaat blokkeren.

Kiezen met vertrouwen

Als je je intuïtie durft te vertrouwen, heb je een waardevolle opening. Je intuïtie is een supermooie wegwijzer voor het maken van keuzes die je verder brengen in je ontwikkeling. Jouw intuïtie is altijd aanwezig, de kunst is om er mee in contact te komen. En daar zijn Anja en Einstein meesters in. Deze keuzemodule kun je heel goed gebruiken ter orïentatie op de Opleiding die in september start.

Anja en haar coachhonden Einstein en Bilbo.

Programma keuzemodule

Deel 1: Aan de slag om je met je intuïtie te leren verbinden op vrijdagochtend in een kleine groep. Verkennend, je twijfel welkom hetend en voelend werken we toe naar het leren vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Deel 2: Voortbouwend op de ochtend  zijn er werksessies in tweetallen. We onderzoeken en ervaren wat we van hond Einstein kunnen leren en hoe hij zijn natuurlijke intuïtie inzet in het maken van keuzes. Feedback van Einstein voelt veilig. Hij is eerlijk en kwetst nooit. Deze 2 uur durende intensieve werksessie plannen we per duo in het natuurgebied van Kardinge in Groningen. Je gaat met een frisse kijk op jezelf je ondernemerschap in.

Praktisch

Vrijdagmorgen workshop 8 juni de Kolibrie Timpweg 3, vrijdagochtend van 9:30 tot 12.00 uur ( met uitloop naar 12.30 uur).

werksessie: natuurgebied Kardinge aan de rand van Groningen-stad, de datum plannen we in overleg

Kosten: 125,- per persoon (excl. btw)

Reserveren en bestellen: Keuzemodule Einstein

Over Einstein:

Einstein is een Labradoodle en op 1 april 2016 geboren. Hij is een hartstikke leuke en vrolijke hond en een echte hartendief. Deze coachhond laat heel puur en eerlijk zien wat hij bij de mens met wie hij werkt tegen komt. Van opgetogen tot heel erg rustig en steunend. Mensen met wie Anja werkt vinden dat hij veel rust en stabiliteit uitstraalt terwijl hij toch ook zijn speelsheid en toegankelijkheid behoudt.

Wie Anja Kuhn is?

Anja heeft na het afronden van haar studie piano aan het Conservatorium in Groningen, bijna 18 jaar in de culturele sector gewerkt. Als docent, coördinator of teammanager vond zij altijd het meest interessant wat de reden is waarom ‘mensen doen, wat ze doen’. Wat maakt dat een volgende stap soms zo lastig te nemen is? Waar komen angsten vandaan (faalangst, angst voor verandering) en hoe kun je deze overwinnen.
In 2015 vraagt het leven Anja om zelf een volgende stap te zetten en zij begint met de opleiding tot coach met ondersteuning van honden. Achteraf gezien de beste beslissing ooit en een groot cadeau voor haarzelf. In 2016 neemt zij de stap tot ZZP’er en wordt haar bedrijf Flowemotion.nl geboren. Anja Kuhn combineert in haar begeleidingstrajecten verschillende methoden (met en zonder hond) zoals coachwandelingen, systemisch werk, geleide meditaties, reflecterende gesprekken. Daarnaast is Anja voortdurend bezig met haar eigen ontwikkeling en schroomt niet om ook zichzelf steeds weer onder een vergrootglas te leggen.