3

Hillie Schotanus

Eigenaar Theater van de Ziel en Ondernemerslatijn

T.: 06-50687622

Hillie@ondernemerslatijn.nl

Persoonlijk

Houdt van leiders, ondernemers en kunstenaars omdat zij de springplank naar de toekomst vormen. Zoekt graag de verbinding met een hoger doel om te komen tot wezenlijke ontwikkeling waar het totaal profijt van heeft. Enthousiast verbinder van mensen onderweg naar de stip op de horizon. Zij combineert zakelijkheid en bewustzijn met een vleug humor.

Kloppend hart voor het noorden, geboren en getogen in Friesland, haar kinderen in Drenthe grootgebracht en nu wonend en werkend in Groningen-stad, kent zij het noorden door en door. ‘Ik ben een noorderling’.

Ervaring

Ervaring als P&O-adviseur, trainer, project- en (interim-)manager in onderwijs, gemeenten, welzijnswerk en KPN-telecom. Sinds 2010 zelfstandig ondernemer.

Eigenaar van Theater van de Ziel en Ondernemerslatijn. Ervaren systeemopsteller, trainer op identiteitsnivo, professioneel begeleider van organisatievraagstukken.

Opleiding

Geschoold in agogiek, (humanresource)management, bedrijfskunde, persoonlijk leiderschap, systeemopstellingen en trainer/coach op identiteitsnivo.