3

Evert Vos

Eigenaar Evert Vos Stembevrijding & Coaching
docent Ondernemerslatijn

Persoonlijk
Ik heb een sterk geloof in de kracht van mensen. Bewondering voor dwazen en hemelbestormers. Respect voor vakmanschap en doorzetters. Bevlogen idealist. Laatbloeier. Durf te varen op intuïtie en gevoel.
Zie het als mijn missie om mensen tot leven te laten komen. Het spoor van het hart te volgen. Van weten en denken naar doen en ervaren. Leven en werken vanuit eigenheid en bezieling. Risico’s durven nemen en stappen zetten. Ervoor gaan.
Fan van het Groninger platteland. Oud huis aan het Boterdiep m’n thuis. Waardeer eenvoud en stilte.

Ervaring
Zelfstandig gevestigd stembevrijder, loopbaanprofessional, trainer en coach. Jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding en in het coachen van individuen en groepen in veranderingsprocessen. Expert op gebied van persoonlijk leiderschap en empowerment. Voor wie meer zichtbaar en hoorbaar wil zijn en zich vrijer wil leren uiten. Voor effectieve communicatie en presentatievaardigheden. Veel ervaring met professionals in mensgerichte beroepen, managers en startend ondernemers.
In 2008 gestart als parttime ZZP-er. Middenin de financiële crisis m’n vaste baan en zekerheid achter me gelaten en sindsdien fulltime zelfstandige. Levenspartner bezield onderneemster.

Opleiding
Bachelor of Laws, Sociaal Juridische Dienstverlening
Loopbaan- en mobiliteitsadviseur
Academie voor Stembevrijding