3

Bedrijf starten

Wil jij een bedrijf starten? Sommige mensen zijn geboren voor het ondernemerschap, maar je kunt het ook leren. De meeste ondernemers staren zich blind op de zakelijke kant en zetten hun ratio in om de markt en de cijfers te managen. Dat tijdperk is geweest. Onze opleiding focust zich op jou, je missie en talenten. De wereld schreeuwt om ondernemers die niet doen hoe het hoort, maar die vanuit hun oorspronkelijkheid willen ondernemen. Ook jij kunt dus je eigen bedrijf beginnen. Hoe je dat doet? Wij helpen je graag in 7 stappen naar het nieuwe ondernemen.

Bedrijf starten

Eigen bedrijf beginnen

Juist als starter is het een valkuil om je oren te laten hangen naar gesneden koek en oldtimers die jou wegwijs willen maken in de wereld van macht en geld. Wil je een eigen bedrijf beginnen dan dien je rekening te houden met zoveel meer dan dat. Ondernemerslatijn begeleidt jou -met oog voor wie jij bent- naar het zachte ondernemen, waarbij zingeving en beleving er toe doen. Je geeft betekenis. Dat biedt enorme kansen voor ondernemers die het echt anders willen doen. Daarom is dit het moment om een eigen bedrijf te starten. Je vertaalt in 7 magische stappen jouw droom en mogelijkheden in een eigenzinnig bedrijfsplan, zodat je precies weet hoe jij je bedrijf alchemistisch vorm geeft. Tijdens de opleiding kom jij in contact met verschillende ondernemers. Andere ondernemers die net hun bedrijf starten maar ook ondernemers met veel ervaring.

Onderneming beginnen

Als nieuwe ondernemer ben je bij Ondernemerslatijn aan het juiste adres om jouw missie en talent tot gouden klomp te smeden naar de wereld van smacht. Dus wil jij je eigen onderneming beginnen? Of je huidige onderneming naar een nieuw niveau tillen? Met de opleiding van het ondernemerslatijn ben jij klaar voor het nieuwe ondernemen.

Bedrijf beginnen

Bekijk dan hier alle informatie over de opleiding voor ondernemers.