3

Marian Nissink

Auteur van ‘De Alchemie van het ondernemen’
Eigenaar De Andere Aankoopmakelaar en Huizenhub
Docent Ondernemerslatijn

www.dealchemievanhetondernemen.nl

Persoonlijk

Ondernemer pur sang met een liefde voor verhalen vertellen en schrijven, het liefst met wat stof tot filosofisch nadenken. Inspiratie is mijn leven, reizen mijn thuiskomen. Ik ben altijd op zoek naar schoonheid. Ga graag de diepte in om verbinding te maken.

Mijn missie? Het leven ontdekken, samen met anderen en soms alleen. De wereld een beetje mooier maken door middel van het vastleggen van verwondering en onverwachte ontmoetingen in de vorm van schrijven, fotograferen, filosoferen en vooral mijmeren. Ben dol op toevalligheden en het woord serendipiteit.

Ik woon in een piepklein pent-huisje in de stad Groningen en leef hartje zomer in een stokoude caravan op een paradijselijk plekje naast een stiltegebied voor vogels. Een paar jaar op Curaçao gewoond en toch weer terug naar de roots. Ik kan niet zonder yoga, lezen, reizen en schrijven. En salade Caprese.

Ervaring

In 2009 begon ik een makelaarskantoor in Groningen, middenin de crisis. Na een paar jaar rees het tweede kantoor. Deze kantoren heb ik onlangs van de hand gedaan om me te focussen op mijn andere bedrijven die een niche markt omvatten op het gebied van vastgoed. Het pionierschap past mij als constructieve dwarsdenker. Soms moet je afscheid nemen van het oude om het nieuwe te omarmen.

Opleiding

HBO Communicatie, poly-energetische therapie, makelaardij, schrijversvakschool, school voor praktische filosofie.